דניאל

הוכחת מגורים בדיור מוגן

היי, אני דייר בדמי מפתח אך בעל הדירה לא מאמין שאני גר בדירה למרות שאני כן גר בה והוא רוצה לתבוע אותי על כך ולנסות לפנות אותי מהדירה. בעוד תקופה קצרה ייפתח המשפט ובו יהיה עליי להציג ראיות חותכות שיעידו על מקום המגורים שלי בדירה כרגע. אני רוצה להגיע מוכן למשפט ולכן שאלותיי הן: 1. באופן ממש כללי, אילו ראיות, מסמכים, הוכחות ועדויות עליי להכין כבר עכשיו שיהיו קבילים אצל השופט בתור אישור מגורים? 2. האם להוסיף כבר עתה גם תצהיר כלשהוא שלי ושל עדים עם חותמת נוטוריון? האם יש איפה להפקיד כבר עתה תצהיר זה עוד לפני שהמשפט נפתח? שלום

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, שאלתך מצריכה ייעוץ פרטני ובחינת העובדות. מכל מקום אציין כי לאדם המתגורר בדירה ראיות למכביר - מגוריו ניכרים בדירה (חפצים אישיים וכיו"ב), עדות שכנים, עדות חברים וקרובי משפחה, צילומים מהעבר וכיו"ב, רישומים ברשויות השונות, צריכה של חשמל, מים, גז וכיו"ב. לדעתי, הכנת תצהיר למפרע אינה רצויה. דרך צלחה, נאוה מורי, עו"ד