חיים חיימשלי

שאלתך המשך..........

תודה רבה על המענה הענייני! בהמשך לאמור לעיל, אשמח לדעת מה מסלול הכסף מבחינה פרקטית: בהנחה שהדייר המוצע אושר ע"י הבעלים, האם הוא אמור לשלם את כל דמי המפתח לבעלים (והבעלים מעביר את חלקו של הדייר היוצא) או שהוא משלם לבעלים ולדייר היוצא בנפרד? בנוסף, האם הבעלים בד"כ דורשים אסמכתא לביצוע תשלום חלקו של הדייר היוצא בדמי המפתח? תודה שוב.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, בתצהירי הדייר היוצא והדייר המוצע הם מצהירים, בין היתר, על תשלום דמי המפתח וחלוקתם. אם בעל הבית מתנגד להעברה ותוגש בקשה לבית הדין לאשר את ההעברה לדייר המוצע, אזי יתכן בהחלט שהדייר המוצע יידרש להפקיד את מלוא דמי המפתח בקופת בית המשפט על מנת להראות את רצינות העסקה. הכספים משולמים לכל אחד בנפרד. הבעלים רשאים לבקש אסמכתא. בברכה, נאוה מורי, עו"ד