שרון

קבלת צ'קים מאדם שהוא אינו הדייר לצורך השכרת דירה

ברצוני להשכיר דירה ל-3 סטודנטיות.הבעיה שאין להם פנקסי צקים לפיכך הצקים יהיו של ההורים או הדודים של כל אחד מהם. האם ניתן לקבל צקים מאדם שהוא לא חלק מהחוזה-יכול לבטל הצקים ולי אין חוזה עמו. בנוסף,האם לערוך 3 חוזים.או לרשום את שלשתם בחוזה אחד. מה הדרישות לגבי ערבים,האם צריכים להציג תלוש שכר ,נאמר לי שאחד הערבים נשכר מהביטוח הלאומי. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום שרון, השאלה אינה מתאימה לפורום זה שעוסק בדיירות מוגנת, הגם שמשרדנו עוסק גם בשכירות חופשית. בכל מקרה ניתן לקבוע פגישה עם משרדנו לשם טיפול בעניין ששאלת.