פיקי קלי (בדוי)

דייר מוגן הגר בדמי מפתח יכול להיחשב כ"בעל המושכר אחרי 34 שנה?

שלום רב, אנא אל תפרסמו פרטים אישיים הדבר עלול לגרום לי נזק עצום. אני גרה בדמי מפתח זה כ-34 שנה. האם יש מצב/תקדים שבו דייר מוגן שמתגורר זמן כה רב במושכר וחולה במחלה כרונית קשה (שתחמיר עם הזמן ) יכול להיחשב ל"בעל המושכר" לצורך התקנת מעלון ולהחלפת האמבטיה במקלחון לצרכי בטיחות אישית. הכוונה לקביעה כזו ע"י המפקח על הבתים המשותפים או בימ"ש לשכירות. רוב תודות

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

פיקי (שם בדוי), שלום על מערכת היחסים שבין דייר מוגן לבעל הבית חלות הוראות חוק הגנת הדייר ותקנותיו. יש לבחון את הסכם השכירות ולראות מה הוסכם בו. מכל מקום, הדרך הנאותה היא קודם לפנות אל בעל הבית בבקשה מתאימה, ואם הוא נענה ניתן לפנות בבקשה מתאימה לבית הדין לשכירות. נשמח להעניק לך את שירותי המשרד שלנו לעניין מכתב לבעל הבית ו/או בקשה מתאימה לבית הדין לשכירות. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד