יגאל

מעקב אחר סטטוס בקשת אזרחות באתר משרד המשפטים

שלום רב לפי הבנתי על מנת לעקוב אחר סטטוס בקשה לאזרחות באתר משר המשפטים הרומני מתבצע באמצעות מספר החשבונית שקיבלתי בשגרירות ב- ARTICOLUL 10 הבעיה שלי שגשתי את הבקשה לפני קצת יותר משנה ומספר הקבלה שלי אינו מופיע ברשימה של התיקים שהתקבלו לטיפול, כמו כן הוא אינו מופיע ברשימה של אלו שאזרחותם אושרה, שאלתי מה זה אומר? האם הבקשה אינה התקלה וזה מצביע על בעיה כלשהי? תודה

חיים ינאי עו"ד

אני מבין כי הגשת בקשה להחזר אזרחות דרך הקונסוליה הרומנית ברמת גן וקיבלת קבלה שנושאת מספר. החומר אמור היה להישלח לרשות האזרחות הרומנית שבמשרד המשפטים בבוקרשט. לא ניתן לבדוק בקונסוליה האם נשלח ומתי ולבדוק ברשות האזרחות ברומניה צריך באמצעות מיופה כח ופגישה אישית שעולה כסף ולא דרך אתר אינטרנט.

Michael

צריך להוריד טופס מ- cetatenie.just.ro/images/Formular-6-cerere-comunicare-stadiu-solutionare-cerere-de-redobandire-a-cetateniei-romane_1.doc_2015.doc למלא אותו , לצרף צילום דרכון ות. לידה ולשלוח כמכתב רשום כל חודש עד שיענו - ובתשובתם יהיה מספר התיק שאותו אפשר למצוא באתר ANC.