אורלי

בקשה עיכוב יציאה מהארץ

שלום יש נגדי תביעה בבית הדין לעבודה מעובדת זרה שהעסקתי מעורך דינה שמייצג אותה.הדיונים טרם נגמרו האם אוכל להוציא לה צו יציאה מהארץ? אני חוששת שהיא רוצה לברוח מהארץ לשבת רגל על רגל ולהשאיר הכל בידי עורך דינה.. אוכל למנוע את עזיבתה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

שלום אורלי, עצם ניהול התביעה נגדך אינה עילה להוצאת צו עיכוב יציאה מהארץ. עם זאת, במקרים רבים אנו מצליחים בהוצאת צווי עיכוב כאשר אנו יכולים להראות חוב כספי של העובד למעסיק או במידה והמעסיק מגיש תביעה נזיקית. אין וודאות להצלחה אך ניתן לנסות. מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו לבדיקת עומק של המקרה והמשך טיפול