דגנית

כאבים אחרי לידה עם ואקום

אני שבועיים אחרי לידת ואקום שעשו לי בגלל שלא הצלחתי ללחוץ מספיק חזק, אחרי הלידה התלוננתי על כאבים חזקים באזור ונתנו לי משככי כאבים ואמרו לי שזה יעבור. אבל הכאבים לא חולפים אלא מתחזקים וגם יש לי הפרשות דמיות. הלכתי לבית החולים והם אמרו שהכל בסדר ושזה חלק מההחלמה. אבל האם זה תקין?

עו"ד נועה צ'צ'יק

שלום דגנית. ייתכן בהחלט שלא תקין, אם לאחר שבועיים הכאבים מתגברים אז צריך לבדוק אם נתפרת איך נתפרת, והאם אובחנו קרעים לאחר הלידה ואם כן כיצד טופלו. חסרים המון פרטים רלבנטיים, כמו: מהלך הלידה עצמו (כמה זמן היית בחדר לידה?), האם עשו לך סריקה לאחר הלידה לאיתור קרעים? כי לא רשמת שום דבר על כך. לצערי הרב יש המון נשים שנותרות עם נזקים אורוגניקולוגיים לאחר לידה מכשירנית ובמובן הזה כדאי מאוד ללכת להיבדק כדי להבין מה מקור הכאבים. אם מקורם בתפירה לא טובה או בקרעים לא מאובחנים. ייתכן גם והייתה רשלנות אבל זה לא חד משמעי - את חייבת לדעת עוד פרטים. קודם כל בשבילך עצמך :)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה