אורנית

דימומים ואי חיבור למוניטור

לפני שנה ילדתי את בני הבכור והייתי 2 ימים במחלקה לפני שהעבירו אותי לחדר לידה בגלל דימומים וירידת מים. כשהייתי במחלקה קיבלתי תרופות והכל היה בסדר אבל אז דיממתי והכניסו אותי לניתוח חירום. הילד עדיין לא הולך ואומרים לי שזה בגלל שהוא בן אבל אני חושבת שהוא מתפתח לאט ואני זוכרת שלפני שדיממתי לא היה לי מוניטור ואני שואלת את עצמי אם היה יכול להיות אחרת.

עו"ד נועה צ'צ'יק

הי אורנית, מאוד קשה להשיב על זה משום שלא רשמת אם את יודעת מה היה מקור הדימום, אופיו, מה כתוב בסיכום הלידה שלך וצריך להסתכל בתיק כולו כדי להבין. אבל אני רק אגיד שכן כדאי לגשת לעורך דין שמבין בתחום כדי שיסתכל על הכל ויפנה אותך במידה וצריך לרופאים המתאימים לבחון את הילד. אם הילד "רק" לא הולך בגיל שנה זה לא מקור לדאגה, אם בשאר הפרמטרים הוא בסדר גמור. אם את מרגישה ש-"יש שם משהו" אז כדאי וגם צריך לבדוק. מאחלת לך ולילד בריאות מלאה ושלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה