אסי

יציאה מחוזה דירת שותפים

אני גרה בדירה עם שלושה שותפים,אחד מהשותפים לא מאפשר מחייה בדירה מלבד של עצמו. זה הגיע למצב שבו החלטנו לערב את בעלת הדירה אבל לא אכפת לה והיא אינה מוכנה להתערב. אני מנסה למצוא שוכרים מחליפים במקומי אך ללא הצלחה ובינתיים אני רוב הזמן אצל ההורים שלי ונוצר מצב שבו אני משלמת שכירות על דירה שאיני נמצאת בה כמעט... חשוב לציין שהדייר איים עליי מספר פעמים השחיט את החפצים שלי השאיר אותי נעולה מחוץ לדירה ואיני יכולה להישאר איתו לבד בדירה(בעלת הדירה מודעת לכך) בעלת הדירה אינה מוכנה לשחרר אותי מהחוזה עד שאמצא דייר חליפי ואני לא מצליחה למצוא! שאלתי היא איך אוכל לצאת מהחוזה מבלי למצוא דייר חלופי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

את מציגה מצב בו אינך יכולה להתגורר בדירה . חשוב לבדוק מי חתום על חוזה השכירות ומה רשום בו. התייעצי עם עו"ד. במידה ויש איומים והשחתה של חפצייך מצד השוכר הגישי תלונה במשטרה. בהצלחה.