גבריאל

האם חוזה שכירות זה הפתרון?

שלום, אני ואחותי ירשנו את דירת הנורים חציחצי. אחותי רוצה להתגורר בה, ואני מסכים לתת לה ללא תשלום שכר דירה רק ההוצאות השוטפות עליה. האם כדי למנוע בעיות הפתרון זה חוזה שכירות שללא תמורה כספית, שכ"ד, 0 אפס שקלים. זה לא רק מבחינת ההגנה של הנכס מולי, שאינה מקבלת חזקה על הגירה, חוזה שכירות כזה פותר את הבעיה מהחינה משפטית? (אציין גם שאני עצמאי וחשבתי שגם מבחינת מיסוי זה מסדיר את העניין שלי אין הכנסה מזה. בחוזה 0 שכ"ד, או שבמיסוי זה חסר משמעות?) על כן שאלתי, חוזה שכירות לא מוגנת פשוט, עם הפרטים שציינתי, זה הפתרון או שיש פתרון אחר? אציין גם טכנית,כתובתה על אותה כתובת של דירת ההורים

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הצעתך לעשות הסכם שכר דירה הינו טוב. כדאי לרשום סכום מינימאלי של 300 שקל בתמורה לתשלום ההוצאות השוטפות ותחזוקת הדירה . אין חובה לגבות את הסכום האמור. בהצלחה