גבריאל

חוזה בין היורשים בעצם? משכירים ושוכרת?

אבקש לשאול דבר דלא ברור לי, החוזה ביני ובין אחותי, ששניינו בעלי הדירה בעצם. מי משכיר למי מבחינת החוזה. הרי גם היא בעלת חצי הדירה, שנינו משכירים לה? רושמים במשכיר, גבריאל ורינה. ובשוכרת-רינה בלבד? וה300 דח זה סכום שאני מקבל על חצי-חלקי כבעל זכות 50 אחוז בדירה לכיסוי הוצאות שוטפות בחודש? כך זה צריך להיות?תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אתה משכיר חצי מהזכויות בדירה..היא לא צריכה להשכיר לעצמה. התנאי שהצעתי לעניין התחזוקה וכו זו רק הצעה. צריך שיהיה ברור מהחוזה כי התשלום המינימלי נובע מהקרבה בינכם ולא מחיר השוק.