אלעדד

שאלה על סעיפים בחוזה

שלום, אני שוכר בדירת שותפים עם חוזה "ביחד ולחוד". האם יש בעיה משפטית שיהיה כתוב בחוזה שאם שותף רוצה לצאת באמצע החוזה ולהביא מחליף במקומו - אז המחליף צריך להיות מקובל על כל השותפים (וכך אני מגן על עצמי שלא יביא מישהו בעייתי שלא נסתדר איתו)? כמו כן, האם יש בעיה משפטית שיהיה רשום בחוזה שאם שותף עושה רעש ניכר, מלכלך באופן ניכר ועוד כמה נקודות כאלו, זו הפרה יסודית של החוזה? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שלום וברכה, כדאי לציין בחוזה דברים ותנאים ברורים ומוחלטים ולא כאלו הנוגעים לסבירות על מנת שיהיה קל לממש אותם. בהצלחה