כפיר אמסלם

הפרת הסכם ע"י גן ילדים וביטול השתתפות הפעוט

שלום רב, בעקבות הדרדרות מתמשכת ומתועדת בגן של ביתנו, סולקנו מהגן מעכשיו לעכשיו, הערנו פעמים רבות וללא כל שיחה או מפגש פשוט הודיעו לנו לא להגיע. עם כל הכבוד לחופש של הגן לבחור את באיו, אנו שנה שלישית שם והדבר גרם לנו נזק אדיר! אני לא יכול לעבוד. האם ניתן לתבוע את הגן על הפרת חוזה ונזקים עקיפים של השתכרות בעקבות כך. בברכה כפיר

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ניתן לתבוע על הכל. השאלה היא מה הם הנתונים העובדתיים, מה כתוב בהסכם בינכם וכו. בהצלחה