מיכאל

שכירות בלתי מוגנת חוזה מתחדש

הורי השכירו דירה בשכירות בלתי מוגנת. ההסכם שבידנו זה הסכם בכתב יד, שכןתרתו ותוכנו שכירות בלתי מוגנת, יש בו 13 סעיפים, מאוד פשוט, מה השכר בטחונות, רהוט, מיקום ופרטי השוכר וחתימות 2 הצדדים. כל שנה חודש החוזה עם נספח חידוש בכתב יד, תאריך וזהו.הכל מתנהל כרגיל,הורינו נפטרו, וגם אנחנו כיורשים מחדשים במסמך חידוש חוזה שכותרתו -חידוש בלתי מוגנת, זה כבר 10 דנים חידושים. אין בעיות.לא ראינו צורך לחתום הסכם חדש,זה זוג שלא מבין טוב עברית בכתיבה, ועצם ההבנות וההתנהלות השוטפת הטובה,עדיפה מלהתחיל להבהיל אותם בחוזה חדש בעברית.שאלתי עצם היותם במסמך החידושים 10 שנים, חוזה מקור כתב יד וחידושים שכתוב בהם שכירות בלתי מוגנת, זה מספיק משפטית לעניין הגנה עלינו כמשכירים שזה לא שכירות מוגנת, ולמרות הרבה שנות שכירןת. כמו כן לא לחדש בחוזה מורכב, להתנהל בחידוש טכני כמו שעד כה, שכרת חידוש בנספח חידוש בלבד, כל שנה כדי לא להכנס לבעיות חוזה חדש תרגום וכו',נציין שכתבנו בנספח שהחל עם החידוש אתנו היורשים,שתנתן הודעה בכתב מראש להסכתנו להמשך חידוש החוזה כל שנה. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עדיף לנסח חוזה חדש ומסודר גם אם פשוט תעתיקו את עיקרי הדברים עם תאריכים ושמות עדכניים. גם אם לא תעשו כן נדמה שאין בעיה מיוחדת בצורה בה אתם נוהגים כיום