נרקיס

התניית פיצוי ללא תנאי בחוזה

חתמתי חוזה עם עוד על ייצוג בתאונה ובחוזה הייתה התנייה של 10 א"ש שישולמו בכל מצב של הפרת ההסכם. פיטרתי את העוד כי לא טיפלה,,נהגה בי בזלזול ו עוד. בנוסף יש סעיף מטעה בחוזה עך גובה השכט שאינו כחוק. האם זה מגן בפני הפיצוי המוסכם לכאורה? בנוסף, האם עוד יכול למלא שטר שחתמתי בלי סכום על דעת עצמו מבלי לבקש רשות או לידע אותי?השכר שנקבע יהיה לפי הצלחה ולא נקבע סכום .העוד מלא על דעת עצמו שנראה לו שמגיע לו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

נראה שיש בעיה בהתנהלות. על מנת להבין את העניין לאשורו כדאי לגשת לפגישה אצל עו"ד (אחר) שיעיין במסמכים ויתן חוו"ד מסודרת.