ספיר מ

ביטול חוזה חתונה עקב המצב הבטחוני

חתמנו חוזה באולם באשדוד ועקב המצב אנחנו רוצים להעביר את האירוע למרכז בעל האולם לא מוכן לשמוע על ביטול רק על דחיה ואחנו לא רוצים לדחות, האם לפי החוק אנחנו רשאים לבטל אצלו עקב המצב בלי לקבל שום קנס וזכאים להחזר כספי מלא? ובחוזה היה כתוב ביטול או דחיה של ההזמנה מכל סיבה שהיא למעט כח עליון מחייבת את המזמין... האם כח עליון כולל בתוכו את המצב שאנחנו נמצאים בו היום? מצב מלחמה.. כי אם כן אנחנו כן רשאים לבטל הוא גם לא יכול לעמוד בחוזה שחתמנו איתו על 350 איש ובאשדוד ההנחיות הם עד 300 איש אז החוזה הוא כמבוטל לא? אשמח שתענו לי תודה רבההה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

נראה כי אם האולם לא יוכל לספק לכם את כמות האנשים הנדרשת בחוזה בשל כח עליון שהוא הוראות פיקוד העורף זכותכם לבטל את החוזה. בהצלחה ומזל טוב