ניר מ

חוזה בגן ילדים ששונה עקב המצב הבטחוני

שלום רב, ברצוני לשאול עקב המצב הבטחוני שונה מיקום הגן לעיר אחרת בה יש מקלט הודעתי לבטל את הגן כי החוזה לא קויים, שונו שעות הפעילות ומיקום הגן שצויינו בחוזה, למרות שהאחראית הבטיחה שתבדוק מול מנהלת הגן היא הפקידה את הצ'ק מאחורי הגב שלי ביום שישי, עקב כך ששונו מיקום הגן ושעות הפעילות האם ביטול מצידי של הגן מצריך לעמוד בהתחייבות החוזית של חודש תשלום מראש? כאן מן הראוי לציין שגם באוקטובר לא היה גן מכיוון שהגן לא עומד בהוראת פיקוד העורף עם מרחב מוגן של ממד מקלט

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

מניח שמעבר עיר גם במקרים מעין אלו יכולים להוות עילה לביטול ההסכם. אלא אם כן רשום אחרת במפורש בהסכם.