גלעד בן זאב

אחריות שוכר או משכיר

שלום, אנחנו שוכרים בית פרטי, יש עץ בחצר שעלול לקרוס ולגרום נזקים בגוף ו/או ברכוש, גם אצל השכנים. התרעתי בפני בעל הבית על הנושא, הוא מחזיר את האחריות אלי. אם חס וחלילה יקרוס העץ, של מי האחריות ? (רוצה לציין שעשינו ביטוח מבנה הכולל ביטוח צד ג') תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שלום וברכה, האחריות היא של בעל הנכס. יתרה מזאת בדרך כלל בעל הנכס עושה ביטוח מבנה והשוכר מבטח את התכולה (ככל וחפץ בכך). טוב שתתעד את פנייתך אליו . בהצלחה