ישראל

האם הקונסוליה הישראלית חולקת מידע על העבר הפלילי שלי אוטומטית עם הרשויות בארצות הברית

שאלה קצת מוזרה :) לצערי יש לי עבר פלילי שעדיין לא נמחק ואני ככרגע בארצות הברית על הויזה הישנה שקיבלתי לפני העבר הפלילי. השאלה שלי אם אני הולך להוציא דרכון חדש בקונסוליה והם רואים שיש לי עבר פלילי האם הם מודיעים לרשויות ההגירה פה בארצות הברית על העבר הפלילי החדש שלי או שהם לא חולקים איתם מידע אוטומטית?! האם הקונסוליה בכלל רואה את העבר הפלילי שלי? תודה מראש :)

ישראל

תודה

אלכס ברוש, עו"ד

שלום ישראל, לא רואים את המידע באופן אוטומטי, אבל יש להם אפשרות לבדוק את המידע באם ירצו בכך, על כל המשתמע מכך... שורה תחתונה - לא מומלץ להציג מצג שווא... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד