שחר

חותמת שחורה לפני 10 שנים

היי , לפני כ 10 שנים קיבלתי בכניסה לארה״ב חותמת שחורה בחשד שעבדתי שם. העניין הוא שאני לא זוכר אם זה היה ל5 או 10 שנים האם יש דרך לבדוק? (אין ברשותי את הדרכון הישן) כמו כן מה הסיכוי לקבל ויזה אחרי חותמת שחורה? אני נשוי פלוס ילד עצמאי בעל דירה ורכב תודה

אלכס ברוש, עו"ד

שלום שחר, אפשר לפנות לרשויות ההגירה בבקשה על פי חוק חופש המידע, אבל לא בטוח שבנסיבות שלך הדבר הוא כדאי. עדיף להמתין עוד קצת זמן ואז לנסות לבקש ויזה חדשה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד