איריס

ויזת נישואים -גרין קארד

היי, בעלי החזיק בגרין קארד לפני 20 שנה. חזרנו לארץ ולכן הוא איבד את תושבות הקבע שלו. עכשיו אנחנו עוברים חזרה לארה"ב. לכן בעלי צריך אשרת עבודה לפחות. אנחנו בסיטואציה שנעבור רק כשהוא ימצא עבודה, וכדי שימצא עבודה הוא צריך אשרת עבודה לפחות. מה יהיה הפתרון המהיר ביותר? * אני אזרחית אמריקאית. * שנינו משיכילים ובעלי כישורים. מציאת עבודה עבורנו הינה משימה קלה יחסית. * אבי חי בארה"ב. כרגע הוא בשנותיו האחרונות משום שהוא מבוגר וחולה (יכול עזור?)

עו"ד יהושע פקס

שלום איריס, נראה, כי הדרך הטובה ביותר היא להתחיל את הליך קבלת הגרין קארד מחדש על בסיס הנישואין. מדובר בהליך שייקח בין 8 חודשים עד שנה בערך. אנא פנו אלינו ונשמח לעזור לכם. בברכה, יהושע פקס, עו"ד