ויזת נישואים -גרין קארד - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • איריס

    נשלח ע"יאיריס 15:24, 24 בספטמבר 2016

    היי, בעלי החזיק בגרין קארד לפני 20 שנה. חזרנו לארץ ולכן הוא איבד את תושבות הקבע שלו. עכשיו אנחנו עוברים חזרה לארה"ב. לכן בעלי צריך אשרת עבודה לפחות. אנחנו בסיטואציה שנעבור רק כשהוא ימצא עבודה, וכדי שימצא עבודה הוא צריך אשרת עבודה לפחות. מה יהיה הפתרון המהיר ביותר? * אני אזרחית אמריקאית. * שנינו משיכילים ובעלי כישורים. מציאת עבודה עבורנו הינה משימה קלה יחסית. * אבי חי בארה"ב. כרגע הוא בשנותיו האחרונות משום שהוא מבוגר וחולה (יכול עזור?)

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

    עו"ד יהושע פקס,מנהל הפורום

    09:50, 27 בספטמבר 2016

    שלום איריס,

    נראה, כי הדרך הטובה ביותר היא להתחיל את הליך קבלת הגרין קארד מחדש על בסיס הנישואין. מדובר בהליך שייקח בין 8 חודשים עד שנה בערך. אנא פנו אלינו ונשמח לעזור לכם.

    בברכה,
    יהושע פקס, עו"ד

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.