חן אדרי

קבלת אזרחות אמריקאית

אני בת 21, וכמו חצי מהישראלים חולמת לעבור לארצות הברית.. זה החלום שלי בערך מגיל 12.. הבעיה שקראתי שמאוד קשה להגר לשם אלא אם יש קרובי משפחה/ מה לתרום לכלכלה שלהם.. הבנתי שלקנדה דיי קל להוציא אזרחות, ורציתי לשאול עד כמה האזרחות הקנדית תקל עליי בקבלת אזרחות אמריקאית? או אילו עוד דרכים יכולות לעזור לי לקבל אזרחות אמריקאית (חשוב לי לציין שאני מתחילה ללמוד פסיכולוגיה אוטוטו, אם זה יעזור במשהו ) תודה מראש (:

עו"ד יהושע פקס

שלום חן, נכון שקשה מאד להגר לארה"ב. האזרחות הקנדית לא תתרום, מלבד במסלול של ויזת E2 - ויזת ההשקעה לארה"ב. במסלול זה יש צורך להשקיע בעסק בארה"ב סדר גודל של כ-100,000$. המסלולים הפופולריים ביותר לקבלת מעמד בארה"ב הם - באמצעות קרבה משפחתית, עבודה או השקעה. בברכה, יהושע פקס, עו"ד