קים

סירוב ויזה והגשת בקשה מחדש

שלום, לפני כ10 חודשים ניסיתי להוציא ויזה לארה״ב עם הבן זוג שלי וסורבנו , אני רוצה להגיש בקשה שוב וללכת עם אחותי ואמא שלי (אמרו לי שזה יגדיל את הסיכוי לקבל) , השאלה שלי זה האם הם רואים שסורבתי בפעם הקודת והאם הם רואים שבאתי עם בן זוג בפעם הקודמת? יש לציין שאני רוצה להוציא ויזה באמת למטרת טיול , עובדת כבר שנה וחצי עם תלושים קבועים (משוחררת מהצבא שנתיים) , ואין לי נכסים בארץ

עו"ד יהושע פקס

שלום קים, הדבר היחיד שיש להוכיח זה הקשר לישראל. ההחלטה נתונה בידי פקיד ההגירה הספציפי שיראיין אתכם. בברכה, יהושע פקס, עו"ד