סיגלית

כניסה לארה"ב לאחר סירוב הארכת שהייה

שהייתי בארצות הברית 10 חודשים. אחרי ה6 חודשים הראשונים הגשתי בקשה להארכה של הוייזה והיא לא אושרה מיד יצאתי מארצות הברית כדי שלא יהיה לי אובר סטיי . האם תהיה לי בעיה לחזור לארצות הברית בעוד כחודשיים? חזרתי לארץ לפני כשבוע.

עו"ד יהושע פקס

שלום סיגלית, אם אישרו לך את ההארכה וגם יצאת לפני שהסתיימה התקופה שנתנו לך, אז על הויזה הנוכחית לא צריכה להיות שום בעייה עם הכניסה לארה"ב. הדבר היחיד שעלול לעורר בעיות - זה סמיכות הזמנים. בגלל שאת רוצה לחזור לארה"ב לאחר של שהיייה מחוץ לגבולות ארה"ב של כחודשיים בלבד, אז את צריכה סיבה טובה לכך. כמו כן, חשוב להבין שבפעם הבאה כשתרצי לחדש את הויזה שלך לארה"ב, אז כנראה לא יתנו לך בקלות - בגלל שביקשת בעבר הארכה. בברכה, יהושע פקס, עו"ד