מאור

מעוניין לקבל אזרחות אמריקאית, אני מהנדס תוכנה במקצועי

שלום רב, אני מעוניין לקבל אזרחות אמריקאית אני מתכנת במקצועי ואני רוצה להקים חברה בארצות הברית. אני מתכוון גם להציג אזרחות רומנית, וכך להיות אזרח האיחוד הארופאי כי אני זכאי לכך, האם זה יקל לי. בברכה.

עו"ד יהושע פקס

שלום מאור, על בסיס דרכון רומני תוכל לבקש ולקבל ויזת E2. מדובר בהשקעה של כ-100,000$ בעסק בארה"ב. אתה צריך להחזיק לפחות 50% מהשליטה בחברה, והעסק צריך להעסיק לפחות 2-3 עובדים אמריקאיים במשרה מלאה בשנים הראשונות. אלו בגדול התנאים. אנא צור קשר איתנו, ככל והינך מעוניין בליווי משפטי. בברכה, יהושע פקס, עו"ד