מאיה

הסתרת מידע על גירוש מסיני בהגשת ויזה לארצות הברית

שאלו אותי בבהגשת הויזה האם גורשתי מארצות הברי או ממדינה אחרת , הייתי בעבר בסינאי וגורשתי ללא חותמת אדומה וללא סיבה מוצדקת ז"א ללא עבירה פלילית האם יכולה להסתיר ? האם יש לשגרירות האמריקאית גישה על המידע הזה ? אין לי חותמת אדומה בדרכון אבל יודעת שאסור לי לחזור לשם עזרה בבקשה

עו"ד יהושע פקס

שלום מאיה, רשויות ההגירה לארה"ב לא בודקות את העניין באופן אוטומטי, אבל באם הן רוצות לעשות כן, אז יש להן את האפשרות הזו. לפיכך, לא מומלץ להציג מצג שווא, כי באם רשויות ההגירה לארה"ב יעלו על הדבר, אז המצב שלך בכל הקשור לאפשרות להיכנס לארה"ב אי פעם, יהיה הרבה יותר חמור. בברכה, יהושע פקס, עו"ד