נולי

הגרלת גרין קארד, זוג לא נשוי, איך להתחתן ואיזה אישור צריך?

שלום, אנחנו זוג לא נשוי, במידה ואחד מאיתנו זוג בהגרלה, מה הצורה הכי מהירה להתחתן לפני קביעת הראיון? ומה בעצם האישור שצריך לשם כך לשגרירות? תודה רבה.

עו"ד יהושע פקס

שלום נולי, כדאי להתחתן לפני ההשתתפות בהגרלה, כי עדיין תוכלו להגיש שתי בקשות נפרדות - מה שמגדיל את הסיכון לזכות בגרין קארד לארה"ב. בברכה, יהושע פקס, עו"ד

נולי

ובכל זאת, כבר נרשמנו כשאנחנו לא נשואים, במקרה זכיה תוכל לענות על השאלה? שלום, אנחנו זוג לא נשוי, במידה ואחד מאיתנו זוג בהגרלה, מה הצורה הכי מהירה להתחתן לפני קביעת הראיון? ומה בעצם האישור שצריך לשם כך לשגרירות? תודה רבה. השב