ציפורה

סתימה וטיפול שורש,,,,

שלום, עברתי סתימה בשן מספר 26, הרופא אמר שמדובר בסתימה לא עמוקה. כשבוע אחרי החל לכאוב לי, הרופא אמר שצריך לשלול סנוסיטיס, עשיתי צילום, לא היה לי כלום אבל התחיל חום ודלקת גרון וביחד עם זה כאבי תופת בשן. לאחר אנטיביוטיקה עבר. ואז כמה ימים אחרי שכבר הרגשתי מאוד טוב, סיימתי את האנטיביוטיקה שוב כאב, אבל הפעם כאב כמו מגרד כזה, ספיציפית בשן של הסתימה, מרגישה מעין דופק שמאוד מאוד מציק וכואב בכל שלב ביום. פניתי אליו שוב, טען שאין כל קשר לשן וצריך לעשות בירור נוירולוגי וכל זה בהודעות. לא ביקש ממני להגיע פיזית למרפאה אני לא לועסת על האזור ובכלל לא מסוגלת להרגיש משהו קר או אפילו פושר מבלי רגישות יוצאת דופן. אציין כי הסתימה נעשתה במרפאה פרטית של מומחים. בשל הכאבים הלכתי לבדיקה נוספת אצל רופא אחר שעשה צילום נוסף טוען שיש הצללה בשן של הסתימה שמראה על סדק בשן. הציע מומחית טיפול שורש שתוכל לפתוח את הסתימה, לראות כמה גרוע המצב ושלדעתו רוב הסיכויים שאצטרך טיפול שורש לפי הכאב שאני מתארת. מעבר לחוסר הנוחות, הפחד, הסכומים שאני מוציא זה בעיקר מבאס שסתימה רגילה לחלוטין אפילו לא עמוקה מגיעה למצב שכזה. האם יש מה לעשות? דרך שבה הרופא יקח אחריות על מעשיו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

תובע יחד עם כתב התביעה צריך להגיש חוות דעת רפואית. חוות דעת רפואית בתחום רפואת שיניים עולה בערך בין 5000 -11,000. לאור האמור, לא כלכלי להגיש תביעה אשר מסתמכת על המקרה המתואר כאן. ההוצאות יותר גדולות מאשר הפיצוי הצפוי.