עו"ד רחל שילנסקי

נכסי מקרקעין הרשומים על שם חברה משפחתית לצורך פירוק מרצון

לצורך פירוק מרצון של חברה משפחתית שאינה פעילה כבר 34 שנים, רשות התאגידים טוענת שיש על שם החברה נכסי מקרקעין. לנו, בעלי המניות בחברה, ידוע על נכס מקרקעין אחד בלבד הרשום על שם החברה. כיצד מבררים האם יש יותר מנכס אחד הרשום על שם החברה ?אני נופלת בין הכיסאות של רשות התאגידים, רשות המקרקעין ורשות המיסים. כל רשות מפנה לחברתה ואין לי מענה !

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי, צירפתי קישור. גם עבור חברות. אם לא מסתדרת, מוזמנת לפנות אליי במייל Gitaylaw@gmail.com