דני כהן

צפייה בתום לב בתכנים

אהלן, אני מועמד לשירות במשטרה ובמסגרת המיונים עלי לעבור פוליגרף. אחת מהשאלות שנשאלות בפוליגרף היא האם בצעתי עבירה פלילית חמורה. יש לי סוגיה שאני מעריך שהיא בכלל לא עונה על ההגדרה הזאת אבל כדי להיות בעל מצפון נקי הייתי שמח לקבל חיזוק משפטי. נהגתי בעבר להכנס לאתרים פורנוגרפים, לציין כי בחיים לא חפשתי/צרכתי במודע תוכן פידופילי אבל אין ביכולתי לדעת האם בסרטונים שצפיתי היה מדובר בבני 18+ או לא. רוצה להדגיש שהאתרים בהם נהגתי לגלוש היו אתרים פופולרים ככה שאני מניח שמלכתחילה ישנה פיקוח עליהם בהיבט של תוכן רואי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

לך למיונים בלב שקט ומצפון נקי. לא ביצעת שום עבירה ובטח לא חמורה. שיהיה לך בהצלחה