אבשלום

הליכי גירושין מאוד מכוערים

גרושתי כל הזמן פונה למשטרה , תלונות שונות של עבירות אלימות ומין. כל שבוע עוצרים אותי ליום או יומיים ואז משחחרים אותי. מה עושים בעניין? תעזרו לי.

זוהר הלוי, עו"ד

אבשלום שלום, הייתי ממליץ לך להשיג ראייה שתפריך את מהות תלונותיה של גרושתך ואיתה לגשת לאחר התייעצות עם עורך דין העוסק בפלילים אל המשטרה ולהגיש תלונה נגדית, במקביל לפעול לסגירת התיקים כך שתעמוד לך האפשרות לתבוע את גרושתך בתביעה אזרחית נזיקית. כמו כן, במידה ואתה וגרושתך עדיין גרים תחת אותה קורת הגג הייתי ממליץ לנתק מגע ולמצוא פתרון אחר זמני עד לסיום הליך הגירושין.