יוד

שלום.. גבר פגע בי מינית מחוץ לעיר בשנת התשסה כשהיתי מאד ממאד נזקקת ותלותית וחייפשתי אמא ובית וטרמפ והייתי ענייה וחסרת יכולת. במשך השנים ניסיתי להתלונן

גםן אונס גם מכות קשות עם אשה וניצול במשך השנים ניסיתי להתלונן ובשגגה לא קבלו ממני תלונה במשטרה והיה לי קשה מאד להגיע ו3-4 פעמים לא קבלו ממני לא שמעו עד 10 שנים והיה לי קשה מאד. האם יש חריגים שיאפשרו לתבוע אחרי 13 שנה . בבית דין רבני לא קבלו תביעתי לממון וגט. האם ניתן לבקש חתימה הצהרתית שתהיה גט בבית משפט לתביעות קטנות קראתי שלהצהרה אין התיישנות או אם הנתבע יסכים להידון אחרי התאריך.הכנתי הבקר מכתב לבית משפט בנוסח תביעה הצהרתית ואם ימצאו פתח-גם ממון שהנל חייב לי ואסור שהנל ידע איפה אני גרה עיר וטלפון..אין לי הרבה כסף. איך תובעים ..וגט וממון אני חייבת גם אם מספק

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

על פי המפורט בשאלה, אני מבין שהיא עוסקת בהיבט האזרחי להבדיל מהשאלה הפלילית שקשורה בסוגיה. מאחר שאני עו"ד המתמחה בתחום הפלילי, ומדובר בפורום פלילי, לא אוכל לסייע לך. אני ממליץ להתייעץ עם עו"ד המטפל בתביעות אזרחיות בתחום הנזיקין. אם הדברים קשורים גם לענייני גט, ייתכן שיש להתייעץ גם עם עו"ד העוסק בדיני משפחה