דורון

אישור משטרתי למניעת העסקת עברייני מין

שלום רב, לפני ארבע שנים נחקרתי במשטרה בחשד לביצוע הטרדה מינית בילדה בת 13 דרך האינטרנט ,למרות חפותי מהאשמה פניתי לפני שבוע למשטרה והוצאתי תעודת יושר , ונדהמתי כשראיתי תיקי מב"ד ובתוכן 4 עבירות מיניות !! ,איך אני אוכל לסגור את התיקים האלה והאם זה מונע אותי מלעבוד כעובד הוראה ?! בתודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

ככל שדייקת בפירוט של המצב ואכן הוצאת תעודת יושר, אזי אין לך כל מניעה לעבוד בהוראה. באם אכן מדובר בתיקים של עבירות מין מלפני כארבע שנים, יש לפנות לפרקליטות ולדרוש את סגירת התיקים.