דוב

חזרה לעבודה לאחר הסדר מותנה

שלום. במסגרת סגירת תיק בהסדר מותנה, נקבע בתנאי ההסדר ששנה אסור לי לעבוד בקרב ילדים ומשרות דומות ממועד חתימת ההסכם ועוד כמה תנאים אחרים כמו עבודות שלצ וכדומה. רציתי לשאול לאחר תום השנה ממועד החתימה, האם כבר יום אחרי אוכל לגשת למשטרה להוציא תעודת יושר? כמובן שכל התנאים האחרים מולאו

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

כן

דוב

זה לא כרוך בבירוקרטיה ששירות המבחן צריך לאשר שכל התנאים מולאו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

אתה יכול לקבל משירות המבחן אישור על מילוי התנאים, ככל שמישהו במשטרה ישאל שאלות שבד"כ הוא לא שואל אותן...