דוב

פיטורין עקב אי חזרה לעבודה

שלום, אני עובד ברשות מקומית כשנתיים עם קביעות במסגרת עם ילדים, עקב עבירת רשת שביצעתי נאסר עליי לעבוד עם קטינים למשך שנה ו9 חודשים בערך(זה החישוב שלי מיום ביצוע העבירה). בעבודה הסכימו לאשר לי חל"ת רק למשך שנה כי לטענתם אני עובד לא ותיק ואם איני חוזר אחרי השנה אני אפוטר, וביום שנגמרת החלת נשאר לי עוד 5 חודשים על מנת שאוכל לחזור לעבוד עם ילדים(הסדר מותנה). האם הם רשאים לפטר אותי כי מועד סגירת התיק הוא מעבר לזמן הקצוב של החלת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

השאלה שלך נשאלת בפורום הלא מתאים. השאלה שלך היא מתחום העבודה ולא עבירות מין. שיהיה בהצלחה