אנה

איך בעצם כן ממצים את הדין כאשר מדובר בקטינה בת 3 מול קצין משטרה בעל תואר שני בקרימינולוגיה רב פקד ומה בעצם אפשר להסיק שבאמת יקרה?

מעשים מגונים האחיינית בת 3

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

לא הבנתי את השאלה. ממצים את הדין מול הפוגע בקטינה? כיצד חוקרים אותה? מה פתאום הקטינה מול קצין משטרה ולא מול חוקרת ילדים? נא להבהיר את השאלה

אנה

מנסה להבהיר כן מכיוון המשפטית הראיות הן היא מול התוקף .. התוקף הוא קצין משטרה וגם דוד שלה איך ממצים את הדין ?!? האם יש איזשהם משפטים פורצי דרך בהם הסוטה נמצא אשם והורשע ונענש?? או שכל קטין במקרה הזה בת 3 חשוף לסיוט המיני הזה או לחלופין "חגיגה מינית" ובעצם ילדינו הם טרף זמין או שיש כן דרך להוכיח בשפה המשפטית