רן

דיווח על מחלות למכון הרישוי

על איזה מחלות צריך להצהיר במכון לרישוי אם בכלל? חוץ מבעיות עיניים כמובן

עו"ד שי גלעד

מחלת כפיון (אפילפסיה). היפוגליקמיה סמפטומית שהחולה לא ער לה ו/או אינו יודע לזהות את סימניה בבירור. הפרעות בקצב הלב שאינן נשלטות. מצב לאחר שבץ מוחי. דמנציה מתקדמת עם פגיעה בהתמצאות או שיפוט. שימוש לרעה באלכוהול סמים או תרופות. דום נשימה בשינה לכל הנהגים. מחלת נפש אקטיבית הפוגעת בשיפוט. ירידה בכושר הראיה או השמיעה שאינם ניתנים לתיקון ע״י אביזרי עזר. מחלות לב חמורות ואי ספיקת לב מתקדמת. הפרעות בשיווי משקל העלולות להשפיע על כושר נהיגה. מחלות סרטניות פעילות המשפיעות על כושר השיפוט או המצב הכללי. ליקויים אורטופדיים והפרעות מוטוריות המפריעות לתפעול תקין של כלי הרכב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים