מיכאל

נכות ביטוח לאומי ונזיקין

עובד שסיים עבודתו בחברה הגיש תביעה להכרה בתאונת עבודה, התביעה אושרה והוא הוכר גם כנפגע עבודה וכמו כן הוכר כנכה עבודה וקיבל נכות זמנית של 20% לשנה, 20% לחודשיים, 15% לעוד חודשיים והיתרה 10% נכות. סה"כ לשנה.נכות זו התקבלה בגלל כל הטראומה שעבר בכל הקשור לסיום עבודתו, גם בבית הדין נגד המעביד זכה בתביעה ללא קשר לביטוח לאומי.האם בגלל שזכל זה קרה במהלך עבודתו וההכרה של המל"ל הוא יכול לתבוע את פוליסת הביטוח של המעביד בחבות מעבידים?האם יש עילה לתביעת נזיקין דרך פוליסת הביטוח של החברה אo כן איך?

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מיכאל שלום רב., עילת תביעה כנגד חבות מעבידים תלויה ראשית לכל בכך שהייתה התרשלות שגרמה לנזק.,