דורית כהן

תביעה בגין תאונת עבודה- שאלת המשך

השאלה האם התאונה שהיתה לנו זה התרשלות? אנחנו נפלנו מרכב גולף במהלך נסיעה בסיור לימודי וקיבלנו מכה חזקה בגב ובגללה גם נכות צמיתה מביטוח לאומי. כמו"כ איפה אפשר לבדוק ביטוח חיים פנסיוני? ואיפה אפשר לבדוק תאונות אישיות? תודה רבה

דותן לינדנברג עו"ד

אם לרכב היה ביטוח חובה אזי המדובר בתאונת דרכים., אם לא יש לבחון מהי ההתרשלות ? האם הייתם חגורים מי נהג ובאיזו מהירות מה היו תנאי הדרך וכיוב' ביטוח פנסיוני ניתן לבדוק במקום העבודה ותאונות אישיות מול סוכן הביטוח שלכם.,