מנחם וויינברגר

חוזה שכ"ט עו"ד בתביעת נזיקין

בני חתם חוזה שכ"ט עם עו"ד בנושא תביעת נזיקין. בחוזה רשום כי "שכ"ט כולל מו"מ ללא הגשת תביעה משפטית ו/או ייצוג בערכאה הראשונה". אם כך, מה למעשה תפקידו של העו"ד בתביעה? ומידה ולא נגיע לפשרה במו"מ ונאלץ לפנות לבית משפט, אזי , בני יצטרך לשלם לעו"ד שכ"ט בנוסף לשכ"ט שהוסכם בחוזה ?

עו"ד מאיר הילל-טבול

שלום מנחם, בשאלות של שכר-טרחה, צריך להיצמד להסכם בין הצדדים. כמו כן, אם יש מגבלות בחוק, יש להיצמד גם אליהם. כל מקרה לגופו. בכל אופן משרדנו לא עוסק בעיניינים כגון דא. בהצלחה מאיר הילל טבול, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות