אורלי

נזקי גוף. פיצוי מהביטוח??

בתי בת 4נפלה בגן. התעופפו 3שיניים מהפה. נזקקה לטיפול רפואי. אנטיביוטיקה ותרופה נגד כאבים. האם צגיע לנו פיצוי מחברת הביטוח? בפוליסה כתוב רק מוות או נכות.. האם בכל זאת כדאי לתבוע או לוותר??

עו"ד מאיר הילל-טבול

שלום אורלי, נזק לשיניים במסגרת פוליסת תאונות אישיות תלמידים מכוסה באופן מלא ולכן כל טיפול אליו תזדקק הילדה עד גיל 18, מכוסה באופן מלא. מעבר לזה במידה ונותרה נכות ניתן לתבוע. כל מה שנוגע לשיניים, יש כיסוי ביטוחי מלא. בברכה, מאיר הילל טבול, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות