יעל ממ

תביעה לילד קטן על ידי שכן שטוען שהבן שלי בן 9 זרק גולות מהחלון(אני לא ראיתי) וקימט לו את הפח של הרכב

השכן טוען שהבן שלי זרק גולות מהחלון וקימט לו את הפח של הרכב הוא רוצה שאני אשלם על הנזק.יש לציין שזה ילד בן 9 ואני לא ראיתי שהוא עשה זאת. האם השכן יכול לחייב אותי או לתבוע אותי? תודה!!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

בהתאם לדיני הראיות, על השכן להוכיח שהבן שלך גרם נזק לרכב. תבדקי על אלו הראיות הוא מסתמך, לדוגמה אולי יש לו סרט, צילומים וכו. מבחינתך, תכחישי את הכל, והייתי ממליצה לא לדבר איתו כי יתכן הוא מקליט אותך או את בעלך.