נורית

פגיעה ברכב בעת זריקת רהוט מהחלון לגינה משותפת

השכנה מעליי החלה שיפוץ בביתה, לשם ריקון הבית זרקה מחלון הסלון בקומה 1 לגינה המשותפת קומה 0 את כל רחהוט הבית שלה , ללא הודעה מוקדמת ובמפתיע . זרקה ארונות קיר. מטבח.ועוד בעת זריקת הרהיטים רכבי היה בחניה , היתי בעבודה ועפו שבבי עץ ופגעו ברכבי. כמו כן בעת הוצאת הריהוט פגעו בפנס קדמי וגרמו נזק לרכבי. מה עליי לעדות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

לדעתי אפשר לבקש פיצוי לפי קבלות מהשכנה. תציג לה תמונות ממקום האירוע, קבלות על תיקונים ותבקש החזרת כספים ששולמו. אם מדובר בסכום גדול יחסית אפשר לשקול להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.