כבאי

חופשה בעת ימי מחלה עקב מחלה של שבר ביד

שלום רב. אני כבאי ושברתי את היד כך שאינני כשיר לעבודה ככבאי האם אני יכול לטוס לחול? אני יודע שהחוק היבש אוסר על נסיעה לחול אך מה ההבדל בין חופשה באילת או ברומניה? והדיווח שלי אינו כוזב. יד שבורה אינני יכול לעבוד אך לטוס ולראות מקומות יפים אני יכול..

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

אני לא מכיר הוראת חוק האוסרת על כך. יחד עם זאת הייתי ממליץ לשאול את ביטוח לאומי ע"מ שלא תיפגע מנהלים או תקנות פנימיות של הביטוח הלאומי. מעבר לכך בגלל שאתה כבאי שירותי הכבאות נמצאים בהסדר מול הביטוח הלאומי ושכרך אמור להשתלם בצורה רגילה בתקופת דמי הפגיעה מבלי שמנוכים לך ימי מחלה.