זאב

יציאה למרפסת

מספר שאלות קצרות לי אליך: 1)האם יש צורך בהיתר בניה לטובת הריסת מעקה ? 2)האם ישנה הבחנה משפטית בין תריס לחלון מבחינת סגירת מרפסת? 3)האם יש צורך בהיתר בניה לצורך עבודות גבס במרפסת בקיר או בתקרה? בברכת ערב טוב זאב

עו"ד עמנואל סולומונוב

זאב שלום, לצורך הריסת מעקה יש צורך בהיתר בניה. תריס אינו מצריך היתר בניה וחלון שאוטם את הקיר דרוש היתר בניה.

זאב

לגבי המעקה האם יש הבחנה בין המעקה ברזל למעקה אבן או להבדיל הבחנה ביןמעקה בגובה 40 ס"מ למעקה בגובה 105 ס"מ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה