נתי

מתי נדרש לקבל היתר בניה מחדש?

מבקשת לדעת מתי הועדה המקומית יכולה לדרוש קבלת היתר מחדש. קיבלנו היתר בשנת 2009 בנינו ורק לאחרונה פנינו לקבלת טופס 4. הפקח ביקש תוכנית שינויים לפיתוח, החלפנו אדריכל כתוצאה מעימות עם האדריכל הקודם, לטענת האדריכל החדש כיוון שעברו למעלה מ-3 שנים, נדרש לפתוח בהליך לקבלת היתר בניה מחדש עם כל ההשלכות של הליך זה. (מודד מחדש, החתמת רשויות וכו'..) האם כל זה באמת נחוץ?

עו"ד עמנואל סולומונוב

נתי שלום, השאלה היא מורכבת שכן אני מבין שבניתם עפ"י ההיתר הקיים וכל שנדרש ע"י הועדה המקומית היא תכנית שינויים לפיתוח. בנסיבות אלה אין צורך בפתיחת הליך מחדש אלא לפעול בהתאם להנחיות המפקח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה