דוד גבאי

היתר בנייה לבריכת אינטקס דק

שלום רב. אני גר ביישוב קהילתי בגליל התחתון. לאחרונה הצבתי בחצר בריכת אינטקס בגודל 8 \ 4 מטר ומסביבה דק. כל זאת על משטח בטון שיצקתי בגובה 15 ס"מ. ישנם הפרשי גובה בין החצר לבית לאור זאת הרמתי הגבהה של 1.30 מ' כדי להגיע לגובה רצפת הבית. בנוסף, התקנתי גדר עץ מסביב לבריכה בגובה מטר. מבירור שעשיתי אצל "יודעי דבר" נאמר לי שאין צורך בהיתר בנייה עבור בריכת אינטקס והדק. לאחר הבנייה אני נתקל בהתנגדויות של השכן שטוען כי ההגבה של הדק והצבת הגדר פוגעים לו בפרטיות. שאלתי היא האם יש צורך בהיתר בנייה למבנה שהקמתי ואם כן כיצד ניתן לפעול להשגת ההיתר בדיעבד. יצויין כי הבריכה והדק הוקמו ביוני 2013 . בברכה דוד גבאי 050-7586387

עו"ד עמנואל סולומונוב

דוד שלום, עליך היה לקבל היתר בניה. כיום עליך להגיש תכנית עם בקשה ללגליזציה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה