דוד

חישוב שטחים - חלל כפול

ברצוני לנגיש תוכניות להיתר בחיפה הכולל תוספת קומה. בקומה הקיימת ברצוני לפתוח "חלל כפול" באיזור הכניסה לבית על מנת להכניס אור ואויר מהקומה העליונה כך שהתקרה בכניסה תהייה בגובה 6 מטרים. כיצד מחושב שטח זה מבחינת אחוזי בנייה (האם שטח זה נאמר 8 מטר מחושב פעם אחת?) בתודה מראש

עו"ד עמנואל סולומונוב

דוד שלום, הפרטים לא ברורים. לא ברור אם המדובר בשטחי שירות או בשטח עיקרי. מציע שתשאל את הארכיטקט שלך על איזה שטח מדובר. סיווגו חשוב לשאלת אחוזי הבניה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה