מריה

האם ניתן להכניס להסכמי ממון סעיף על קנסות בעת גרושין?

אני עתידה להנשא לבחור שזהו פרק ב' שלו. הוא וצה שבהסכם ממון יופיע סעיף של קנס במידה וארצה להתגרש בעתיד. האם סעיף זה אפשרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום גירושין מתקיימים בהסכמת הצדדים במידה ויש כפיה , אשר יכולה להיווצר בשל תניה מסויימת בין אם כספית או אחרת הגט הינו גט אשר לא יכול להתקיים בשל העובדה כי לא מדובר ברצונם האמיתי של הצדדים. בשל כך תניה כזו אינה תקפה עם זאת בית הדין הרבני יכול להחליט אחרת. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד, מנהלת הפורום