ליאת

אימות חתימה על הסכם ממון

שלום, ברצוני לדעת האם עו"ד שבנ"ז ערכו אצלו הסכם ממון לאחר נישואין צריך לאמת את חתימתם על ההסכם, או שדי בחתימות שלהם (וכמובן לאחר מכן אישור ההסכם בבית המשפט לעינייני משפחה). תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום עורך הדין אשר אצלו נערך החוזה אינו אמור לאמת את חתימת הצדדים על הסכם הממון. רצוי כי עורך הדין יגיע לדיון אשר בו ינתן תוקף של פסק דין להסכם האמור, אך גם כאן אין מדובר בחובה. הצדדים יכולים להגיע באופן עצמאי לבית המשפט ולבקש מבית המשפט לאשר את ההסכם וליתן לו תוקף של פסק דין. במהלך הדיון השופט יבדוק כי אכן מדובר ברצון הצדדים וכי הם מבינים הייטב את אשר נקבע בו בהצלחה ליאור יניר, עו"ד, מנהלת הפורום